Storm van 's Gravesande Advocaten

Bij het innen van vorderingen zijn de kosten vaak een grote hindernis. Voor advocaten is een resultaat afhankelijke beloning (no cure, no pay) in beginsel niet toegestaan. Een uitzondering op die regel is wanneer het gaat om het innen van onbetwiste vorderingen.

Binnen Storm van 's Gravesande Advocaten hebben we daarom voor reguliere incassozaken een modelaanpak, waarbij de kosten voor de klant tot het noodzakelijke worden beperkt.

Uitgangspunt is dat de tijd die ons kantoor aan deze zaken besteed wordt voldaan door de debiteur, niet door de cliënt. Aan de cliënt worden enkel de verschotten, zoals griffierechten en deurwaarderskosten, doorbelast.

Wilt u een incassodossier door ons laten behandelen, dan kunt een het dossier, met daarin in ieder geval alle betreffende facturen, eventuele betalingen, aanmaningen en indien beschikbaar een historische weergave van de contacten over de openstaande posten, per email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), per fax (0318-657621) of per post (Stationsweg 117, 6711 PN Ede) naar ons opsturen.

© 2012-2024 Storm van 's Gravesande Advocaten | Tel 0318-657620 | Algemene Voorwaarden | Klachtenregeling

Back to Top