Storm van 's Gravesande Advocaten

 


msgjhr. mr. M.L.E. Storm van 's Gravesande
Maarten Storm van 's Gravesande is sinds 1992 advocaat. Hij is de oprichter van het kantoor en voert een algemene praktijk.

In deze praktijk hebben de volgende rechtsgebieden de nadruk:

 • Personen- en familierecht
 • (Jeugd)Strafrecht
 • Arbeidsrecht
 • Huurrrecht
 • Zuid-Afrikaans recht

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


mr. J.C. (Jan Cees) Noordijkmr. J.C. Noordijk
Jan Cees Noordijk is in 1992 zijn juridische carrière begonnen als advocaat. Na geruime tijd als advocaat in een algemene praktijk te hebben gewerkt is hij in 1998 de deurwaarderspraktijk ingestapt, waar hij vanaf 2002 als (tk-) gerechtsdeurwaarder actief is geweest. In september 2011 is hij teruggekeerd in de advocatuur.

In zijn praktijk ligt de nadruk op de volgende rechtsgebieden:

 • Arbeidsrecht
 • Beslag- en executierecht
 • Huurrecht

Jan Cees Noordijk is lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Oost-Nederland (www.vaara.nl). Hij is als docent verbonden geweest aan de opleiding kandidaat-gerechtsdeurwaarder aan de Hoge School Utrecht. Jan Cees is rechtstreeks bereikbaar op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


mr. S. Kroesbergen

Steven Kroesbergen heeft zijn sporen verdiend als ondernemer in de ICT. Vanaf 1991 is hij actief geweest als ondernemer in de ICT. Rechten studeren was voor hem een logische stap om meer te leren over de achtergronden van diverse uitdagingen die hij als ondernemer had meegemaakt. Vanuit die ondernemerservaring is hij in 2006 begonnen als juridisch adviseur. Vanaf april 2007 is hij als advocaat aan het kantoor gebonden.

Door zijn ervaring als ondernemer is hij vaak bezig met ondernemersvraagstukken. Dit varieert van adviezen op directieniveau tot zaken die juist vanwege het ondernemerschap bijzonder zijn, zoals vraagstukken rondom alimentatie.

mr. S. (Steven) Kroesbergen

Vanuit zijn achtergrond in de ICT houdt Steven zich bezig met zaken op dat gebied, variërend van strafzaken op het gebied van cybercrime (hacking, fishing) tot ICT contracten en discussies daarover.

In zijn praktijk kiest Steven er bewust voor een bijdrage aan de maatschappij te leveren, door, meestal op basis van gefinancierde rechtsbijstand, cliënten bij te staan in problematische schuldsituaties (WSNP, schuldsanering, minnelijke regeling), strafzaken en jeugdrechtzaken. Steven wordt door de Rechtbank ook met regelmaat benoemd als bijzondere curator of als advocaat voor minderjarige cliënten.

De volgende rechtsgebieden hebben Steven's bijzondere aandacht:

 • Faillissementsrecht en schuldsanering
 • ICT recht en cybercrime
 • Ondernemingsrecht
 • (Jeugd)Strafrecht

Steven is als promovendus verbonden aan de Open Universiteit (Heerlen), waar hij een onderzoek doet op het raakvlak van het consumentenrecht en het faillissementsrecht.

Op advocaatkroesbergen.wordpress.com houdt Steven een Blog bij over zaken die hij in zijn praktijk meemaakt. Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  neemt u direct contact met hem op of bel naar 0318 657 620 om een belafspraak te maken.

 


dr. J.J. Buitelaardr. J.J. Buitelaar
Haar achtergrond ligt in het bedrijfsleven en in de semi-overheid. Binnen het kantoor houdt zij zich bezig met algemene juridische ondersteuning van de advocaten. In het bijzonder beheert zij de incasso-dossiers.


sb

mr. S.G. Blasweiler

Simon Blasweiler is vanuit zijn werk als senior jurist bij een grote gemeente advocaat geworden. Hij legt zich vanuit die achtergrond toe op het bestuursrecht, maar ook op die gebieden waar bestuursrechtelijk handelen en nalaten het civiele recht kruist. Simon heeft de Grotius specialisatie bestuursrecht met goed gevolg afgerond.


Dit houdt in dat hij in zijn praktijk particulieren en ondernemingen bijstaat wanneer zij publiek- of privaatrechtelijke geschillen hebben met overheden. Daarnaast staat Simon gemeentes en andere overheidsorganen bij wanneer zij met civiele kwesties van doen hebben, zoals executie van invorderingen, beslagleggingen, aansprakelijkheid en aanbestedingen. U bereikt Simon op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In zijn praktijk ligt de nadruk op de volgende rechtsgebieden;

Bestuursrecht (Algemeen)

- Handhaving (BIBOB)
- Vergunningen
- Omgevingsrecht
- Ruimtelijk Ordeningsrecht
- Sociaal zekerheidsrecht
- Subsidies

(Overheids)aansprakelijkheid
Nadeelcompensatie
Planschade
Aanbestedingsrecht
Huurrecht

 

© 2012-2019 Storm van 's Gravesande Advocaten | Tel 0318-657620 | Algemene Voorwaarden

Back to Top