Storm van 's Gravesande Advocaten

mr. J.C. (Jan Cees) Noordijkmr. J.C. (Jan Cees) Noordijk

Goed luisteren, duidelijke taal en niet te ingewikkeld doen is zijn motto. Hij staat voor efficiƫnte aanpak gericht op een duurzame oplossing. Helaas zijn juridische procedures soms niet te voorkomen.

Sedert 1992 is Jan Cees actief in het juridische veld en heeft diverse disciplines doorlopen als bedrijfsjurist, deurwaarder en advocaat. Door deze brede achtergrond is zijn portefeuille divers en met nadruk op het civiele recht en uiteraard zijn specialismen, arbeidsrecht en erfrecht.

Jan Cees studeerde rechten in Utrecht en daarnaast de nodige aanvullende postdoctorale studies met succes gevolgd, waaronder een Mediator-opleiding bij het gerenommeerde ADR Instituut, leergang Sport en Recht aan de UvA en de specialisatie opleidingen Leergang Arbeidsrecht en Leergang Erfrecht aan de Academie voor de Rechtspraktijk. Jan Cees houdt van de dynamiek en diepgang van de advocatuur. Iedere zaak is afzonderlijk en vereist een eigen aanpak.

Jan Cees is lid van de specialisatieverenigingen:

- VAAN / VAARA / VvA
- Sport en Recht

Jan Cees heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende (hoofd) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht
- Erfrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Jan Cees is rechtstreeks bereikbaar op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2012-2024 Storm van 's Gravesande Advocaten | Tel 0318-657620 | Algemene Voorwaarden | Klachtenregeling

Back to Top