Storm van 's Gravesande Advocaten

mr. S. Kroesbergen

Steven Kroesbergen heeft zijn sporen verdiend als ondernemer in de ICT. Vanaf 1991 is hij actief geweest als ondernemer in de ICT. Rechten studeren was voor hem een logische stap om meer te leren over de achtergronden van diverse uitdagingen die hij als ondernemer had meegemaakt. Vanuit die ondernemerservaring is hij in 2006 begonnen als juridisch adviseur. Vanaf april 2007 is hij als advocaat aan het kantoor gebonden.

Door zijn ervaring als ondernemer is hij vaak bezig met ondernemersvraagstukken. Dit varieert van adviezen op directieniveau tot zaken die juist vanwege het ondernemerschap bijzonder zijn, zoals vraagstukken rondom alimentatie.

mr. S. (Steven) Kroesbergen

Vanuit zijn achtergrond in de ICT houdt Steven zich bezig met zaken op dat gebied, variërend van strafzaken op het gebied van cybercrime (hacking, fishing) tot ICT contracten en discussies daarover.

In zijn praktijk kiest Steven er bewust voor een bijdrage aan de maatschappij te leveren, door, meestal op basis van gefinancierde rechtsbijstand, cliënten bij te staan in problematische schuldsituaties (WSNP, schuldsanering, minnelijke regeling), strafzaken en jeugdrechtzaken. Steven wordt door de Rechtbank ook met regelmaat benoemd als bijzondere curator of als advocaat voor minderjarige cliënten.

De volgende rechtsgebieden hebben Steven's bijzondere aandacht:

  • Faillissementsrecht en schuldsanering
  • ICT recht en cybercrime
  • Ondernemingsrecht
  • (Jeugd)Strafrecht

Steven is als promovendus verbonden aan de Open Universiteit (Heerlen), waar hij een onderzoek doet op het raakvlak van het consumentenrecht en het faillissementsrecht.

Op advocaatkroesbergen.wordpress.com houdt Steven een Blog bij over zaken die hij in zijn praktijk meemaakt. Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  neemt u direct contact met hem op of bel naar 0318 657 620 om een belafspraak te maken.

© 2012-2019 Storm van 's Gravesande Advocaten | Tel 0318-657620 | Algemene Voorwaarden

Back to Top