Storm van 's Gravesande Advocaten

Kantoor

Storm van 's Gravesande Advocaten is een advocatenkantoor met een algemene praktijk, gericht op particulieren en ondernemers. Vanuit ons kantoor in Ede (Gelderland), staan wij ondernemers en particulieren in heel Nederland bij.

Advies en procedure

U kunt bij ons terecht voor juridische hulp. Niet alleen wanneer u te maken krijgt met een procedure staan wij u bij, maar ook kunnen wij u adviseren, want met goed advies voorkomt u procedures en zorgt u dat u sterk staat wanneer het toch op een procedure aankomt.

Advocaten

Het kantoor is opgericht door Maarten Storm van 's Gravesande, die in zijn algemene praktijk de nadruk legt op familie- en strafrecht. Sinds 1 april 2007 is Steven Kroesbergen aan het kantoor verbonden met een ondernemersgerichte advies- en procespraktijk. Vanf 20 september 2011 is Jan Cees Noordijk het kantoor komen versterken met een praktijk die zich richt op het beslag- en executierecht.

We zijn er voor u

Wij kijken verder dan enkel de juridische aspecten, om te zorgen dat wij u zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. Om te zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, maken wij met u duidelijke afspraken over de kosten van onze bijstand. En wanneer u onze tarieven niet kunt betalen, komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp.

Algemene praktijk

Een breed scala aan juridische gebieden vormt het terrein waar ons kantoor optreedt. Van Arbeidsrecht tot Zuid-Afrikaans recht en Bestuursrecht tot Strafrecht.

© 2012-2020 Storm van 's Gravesande Advocaten | Tel 0318-657620 | Algemene Voorwaarden

Back to Top